Web Analytics Made Easy - Statcounter

منطقه ویژه خلیج فارس در 6 ماه نخست سال جاری شاهد انعقاد 12 قرارداد سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف به ارزش 900 میلیون دلار بوده است.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، «حسن خلج طهرانی» ضمن اشاره به انعقاد 12 قرارداد کلان در شش ماه نخست سال جاری، این اقدامات را گامی بزرگ در راستای ایجاد رونق بیشتر اقتصادی در این منطقه اقتصادی برشمرد و افزود: این قراردادها در حوزه‌ی تولید و بسته‌بندی قیر، تولید شمش سرب و روی، حلال‌های شیمیایی، تولید اسید فسفریک، ورق فولاد، بازیافت و خردایش سرباره، بازیافت مواد آهنی و تولید شمش فولادی، سیلیکون متال، سولفورزدایی از نفت کوره ، بازیافت سرباره و طرح توسعه در یکی از صنایع فولادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلج طهرانی نوع اکثر این قراردادها را اجاره به شرط تملیک و اراضی اختصاصی به پروژه‌های مذکور را بالغ‌بر 160 هکتار عنوان کرد و افزود: در مجموع این 12 قرارداد بیش از900 میلیون دلار سرمایه در 6 ماهه‌ی نخست سال جاری جذب شده است و امیدواریم شاهد این روند درخشان در ادامه سال نیز باشیم و منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس بتواند باعث ایجاد رونق بیشتر در کشور به‌ویژه منطقه جنوب شود.

وی سرمایه‌گذار را برای سرمایه‌گذاری‌های بیشتر به این منطقه عظیم اقتصادی دعوت کرد و بیان داشت: مناطق ویژه اقتصادی دارای مزایای متعدد برای سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان هستند و امیدوارم در سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» در عمل بتوانیم منویات مقام معظم رهبری را اجرایی کنیم.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در پایان اضافه کرد: از تمام همکارانم به‌ویژه کارگران خدوم شاغل در منطقه ویژه‌ی اقتصادی خلیج‌فارس که در شرایط ویژه آب‌وهوایی هرمزگان همچنان در حال کار جهادی هستند، کمال تشکر و قدردانی را دارم و آرزومندم مأموریت سنگینی را که در ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای حرکت در مسیر صحیح فرآیند تولید بر دوش داریم، به‌خوبی انجام دهیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رونق اقتصادی منطقه ویژه خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۴۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، مصطفی حقیقی با بیان اینکه ۱۱۰۰ هکتار از منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دارای سند است، اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۸۸۰ هکتار وسعت دارد که نزدیک ۱۱۰۰ هکتار آن سند گرفته و ۷۵۰ هکتار از این منطقه دارای طرح جامع است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده است، تصریح کرد: ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده و آماده واگذاری است که طی یک ماه آینده شروع به انعقاد قرارداد واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهیم کرد.

حقیقی با اشاره به اینکه پتروشیمی ابن‌سینا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دارد، ادامه داد: ۱۰۰ هکتار از اراضی این منطقه به پتروشیمی ابن‌سینا واگذار شده که تاکنون ۱۱ درصد پیشرفت دارد و در بخش عملیات اجرایی ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم در منطقه ویژه اقتصادی شرایط بندرگاهی را ایجاد کنیم، افزود: چند نمونه بندرخشک در کشور وجود داشته که موفق بوده و ما نیز به دنبال ایجاد بندرخشک در این منطقه هستیم که از این طریق امور گمرکی تسهیل شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با اشاره به اینکه مطالعات بندرخشک انجام شده است، یادآور شد: در مرحله اول ۲۰۰ هکتار زمین برای ایجاد بندرخشک دیده شده اما قابل توسعه است.

انتقال ۳ میلیون مترمکعب پساب به منطقه ویژه اقتصادی

این مسؤول درباره تأمین آب منطقه اقتصادی جهان‌آباد، با بیان اینکه دو منبع برای تأمین آب جهان‌آباد در نظر گرفته شده است، گفت: به منظور انجام مقدمات کار چاهی با ظرفیت ۱۰ لیتر در ثانیه حفر شده بود که این میزان آب کفاف صنایع کم‌آب‌بر را هم نمی‌دهد بنابراین به دنبال تأمین آب مورد نیاز از طریق پساب فاضلاب همدان هستیم. حقیقی تصریح کرد: خط انتقال یک میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده فاضلاب همدان تا شهرک صنعتی ویان اجرا شده است و به واحدهای فولادی این منطقه پساب داده می‌شود.
وی با بیان اینکه برای انتقال پساب به منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۶ کیلومتر خط لوله باید اجرا شود که ظرفیت انتقال سه میلیون مترمکعب پساب به این منطقه را دارد، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم این خط تا پایان سال ۱۴۰۳ به نتیجه خواهد رسید.

تملک ۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار زمین در سال ۱۴۰۲ تملک شده است، تأکید کرد: برای نخستین‌بار دو مصوبه برای ایجاد شهرک صنعتی در استان گرفته شده و مقدمات این دو شهرک آغاز شده به طوری‌ که شهرک صنفی بوعلی ۴ در پهنه ۷۵ هکتاری و شهرک عمومی در پهنه ۲۰۰ هکتاری تملک شده و کارهای اجرایی آن شروع شده است.

حقیقی با تأکید بر اینکه در ملایر ۵۰۰ هکتار برای ایجاد شهرک صنعتی به نتیجه رسیده و مقدمات آن فراهم شده است و به طور قطع امسال به سرانجام خواهد رسید، اظهار کرد: در تأمین برق و انرژی نیز ۶۰ مگاوات برق به نواحی و شهرک‌های صنعتی استان اضافه شده است.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229221 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان همدان

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک