Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام کریمی تبار با اشاره به ثبت آمار ۶۵۰۰ نفری فرزندان بیکار خانواده‌های شهدا و ایثارگران در استان ایلام، گفت: پیگیری اشتغال و مسکن جامعه ایثارگری و فرزندان آنان در استان امری ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید کشور و جمعی از مدیران ستادی به همراه مدیرکل بنیاد شهید استان با حجت الاسلام «الله نور کریمی تبار» نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه ایلام دیدار و گفت و گو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه ایلام در این دیدار با تبریک ایام مبارک ماه رجب، میلاد باسعادت امام محمد تقی (ع) و حضرت علی ابن ابیطالب(ع) با اشاره به تبعات و محرومیت های ناشی از جنگ ۸ ساله تحمیلی در استان اظهار کرد: استان ایلام جزء استان های کم جمعیت کشور محسوب می شود که حدود ۴۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور همسایه عراق دارد.

 

وی با اشاره به دوران هشت سال دفاع مقدس در این استان، تصریح کرد: استان ایلام به اندازه دوران هشت سال دفاع مقدس از دستیابی به توسعه و سازندگی رنج می برد که با وجود تلاش های صورت گرفته، تغییر محسوسی در بهبود وضعیت معیشت و رفع مشکلات عدیده مردم ایجاد نشده است.

 

امام جمعه ایلام  گفت: مردم استان در دو مقطع حساس تنها گذاشته شدند، یک موقعیت مربوط به اوایل جنگ تحمیلی است که مردم خود برای دفاع در برابر دشمن پای کار آمدند و شجاعانه مقاومت کردند و دیگری به اواخر جنگ تحمیلی و عقب نشینی سال ۶۷ که با سقوط اسلام آباد، با حضور نیروهای عراقی در ۲۵ کیلومتری شهر ایلام و در سه راهی جندالله شهر به محاصره دشمن بعثی افتاد، که بازهم مردم جانانه ماندند و مقاومت کردند.

حجت الاسلام کریمی تبار خاطرنشان کرد: با وجود اینکه مردم استان ایلام مقاومت ها، آوارگی ها و تحمل سختی های فراوان را برای دفاع از خاک مقدس جمهوری اسلامی به جان کشیدند و حاضر به آوارگی در سایر استان ها نشدند، اما متاسفانه تاکنون آن چنان که شایسته است به آن پرداخته نشده است.

 

امام جمعه ایلام با تاکید بر اینکه مردم استان پس از پرداخت این هزینه ها انتظار همراهی دولت برای رفع مشکلات و معضلات اقتصادی و بیکاری جوانانشان را دارند، افزود: خیلی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان درگیر مشکل بیکاری فرزندانشان در شرایط سخت فعلی هستند.

 

وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار ۶۵۰۰ نفری فرزندان بیکار خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان، تصریح کرد: با توجه به جمعیت ۶۰۰ هزار نفری استان، که در مقایسه با جمعیت ۸۰ میلیونی کل کشور بسیار محدود است، نتیجه می گیریم که سهم بیکاران استان ایلام ۳ برابر بیشتر از کل کشور است.

 

حجت الاسلام کریمی تبار در ادامه با اشاره به جمعیت ۹۵۰ نفری جانبازان مُعسر و نیازمند استان، یادآور شد: این قشر آسیب دیده کسانی هستند که در روزهای تنگ و فشار دشمن برای کشور جان دادند و پای کار آمدند، آن ها اکنون نیاز به همراهی و کمک دولت دارند.

 

وی افزود: چنانچه امام راحل (ره) فرمودند که: نگذارید پیشکسوتان خون و جهاد در پیچ و خم زندگی روزمره خود به فراموشی سپرده شوند، لازم است به هر شکل ممکن  به این عزیزان رسیدگی شود.

 

امام جمعه ایلام در ادامه با اشاره به لزوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، تصریح کرد: استان ایلام دارای منابع طبیعی آب و خاک حاصلخیز جهت ایجاد مشاغل کشاورزی و دامپروری است.

 

حجت الاسلام کریمی تبار با انتقاد از عدم پرداخت هدیه ازدواج فرزندان شاهد و ایثارگر استان از سال ۹۴ تا کنون، گفت: نظر رهبر معظم انقلاب این است که جوانان به تشکیل زندگی تشویق شوند، اما سیاست های اجرایی بنیاد در پرداخت این مشوق با پیام رهبر فرزانه انقلاب همخوانی ندارد.

 

امام جمعه ایلام در ادامه با اشاره به اینکه در تعدادی از شهرستان های استان امکان انبوه سازی مسکن برای ایثارگران وجود ندارد، یادآور شد: در چنین مواردی بایستی وجهی برای خرید زمین پرداخت شود که ۱۰ میلیون تومان می باشد که در شرایط کنونی با این مبلغ نمی شود مشکل تهیه مسکن این قشر را تامین کرد که نیاز به بازخوانی و اصلاح قانون مبلغ پرداختی برای تهیه زمین وجود دارد.

 

حجت الاسلام کریمی تبار در ادامه با توجه به نرخ بالای تورم فعلی خواستار تبدیل وضعیت جانبازان بالای ۲۵ درصد مستمری بگیر به حقوق بگیر شد.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر صحنه دفاع مجدد از انقلاب اسلامی و کشور پیش آید، مردم درنظر می گیرند که با نسل مدافع پیشین چگونه برخورد شده است، آیا تکریم شدند یا تحقیر و این مهم در سرنوشت جنگ و امنیت آینده کشور تاثیرگذار است.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: ایثارگری امام جمعه ایلام بنیاد شهید ایلام حجت الاسلام کریمی تبار ادامه با اشاره امام جمعه ایلام استان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۳۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمود زاده شامگاه چهارشنبه در همایش گرامیداشت روز معلم در استان مرکزی اظهار کرد: نقش معلمان در هدایت آینده سازان جامعه بی بدیل و غیرقابل انکار است که باید این رشادت‌ها و بردباری‌ها را ارج نهیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: توجه به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مهارتی به عنوان یکی از رویکردهای محوری دولت سیزدهم مطرح است و در این راستا اقداماتی صورت گرفته و در حال انجام است.

وی با اشاره به منویات و تأکیدات جدی مقام معظم رهبری در خصوص توجه معلمان به آموزش‌های مهارتی گفت: بنا بر فرمایشات ایشان، مدارس با ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، زمینه اشتغال صحیح جوانان را فراهم می‌کنند که این مهم باید مورد توجه ویژه جامعه فرهنگی باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: باید دالان کنکور را به دالان اشتغال تبدیل کنیم و به طور حتم دانش آموزان در محیط مدرسه با یادگیری مهارت می‌توانند در آینده نقش بسیار موثرتری ایفا کنند چرا که اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش‌های مهارتی است و در این راستا معلمان نقش کلیدی دارند.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه سازمان‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: نیروی انسانی که بزرگترین سرمایه کشور در بیانیه گام دوم انقلاب است در دامن معلمان، آموزش و پرورش را فراگرفتند.

وی افزود: معماری، طراحی و مهندسی آینده کشور در درون مدرسه و کلاس درس محقق می‌شود از این رو منزلت و معیشت و مرجعیت معلم باید همواره مورد توجه باشد.

وی با اشاره به اینکه مهندسی کیفیت در راستای نقشه راه و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دنبال می‌شود، گفت: در عصر کنونی، دانش آموزان مورد حمله ناجوانمردانه دشمن در فضاهای رسانه‌ای و مجازی قرار دارند و دشمن علاقه دارد با شبهه افکنی‌ها و هویت سازی‌های دروغین ذهن دانش آموزان را منحرف سازد بنابراین باید در جهت مهندسی کیفیت آموزش و پرورش گام برداشته شود.

محمودزاده گفت: وزارت آموزش و پرورش در راستای کیفیت بخشی به مسائل آموزشی، پرورشی و تربیتی در کلان کشور تمام ظرفیت‌ها را به کار گرفته است و به تبع آن در برخی استان‌ها از جمله اصفهان، هرمزگان و استان مرکزی، هنرستان‌های جوار صنعت ایجاد شده که این مهم باید در سایر استان‌ها به عنوان الگو مورد توجه ویژه باشد.

وی ضمن تقدیر از زحمات جامعه فرهنگی استان مرکزی و تبریک روز معلم گفت: امید است معلمان با آموزش و پرورش صحیح در مدارس، آینده سازانی در تراز انقلاب اسلامی تحویل جامعه دهند.

کد خبر 6101017

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است
  • همزمان با هفته معلم، تقدیر از زحمتکشان عرصه آموزشی
  • سهمیه خانواده های شهدا و ایثارگران در استخدام ها لحاظ شود
  • ضرورت ورود قرآن به بدنه جامعه/ تشریح ماموریت های جامعه المصطفی
  • دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید هسته‌ای 
  • پیام تبریک دکتر قاضی‌زاده هاشمی به مناسبت چهاردهمین سالروز تأسیس بانک دی
  • ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی
  • معلمان نقش بسزایی در آینده فرزندان کشور دارند
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت