Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرکل بنیاد گلستان صندوق قرض‌‌الحسنه شاهد را پشتوانه‌ای مهم در خدمت به خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر یاد کرد و گفت: دلیل موفقیت صندوق شاهد عملکرد مناسب، سریع و توأم با اعلام رضایت جامعه ایثارگری است.
به گزارش خبرگزاری آریا، اسرافیل وزیری در حاشیه دیدار از مناطق سیل‌زده استان، گفت: صندوق شاهد یک صندوق پویا و فعال است که همواره توانسته حجم سنگینی از مراجعات بنیاد را پاسخگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: به دنبال وقوع سیل در استان و وارد آمدن خسارات سنگین مالی به هم استانی‌های عزیز و بنا به وظایف ذاتی بنیاد از نخستین ساعات وقوع حادثه علیرغم مصادف بودن با ایام تعطیلات نوروزی، تشکیل ستاد بحران و رسیدگی به خانواده شهدا و ایثارگران را ضمن بررسی‌های سریع، دقیق و کارشناسی در دستور کار بنیاد گلستان قرار دادیم.
مدیرکل بنیاد گفت: در این راستا گروه‌های بازدید از جامعه ایثارگری در شهرستان‌های سیل‌زده استان آغاز به فعالیت کردند و مقرر شد صندوق قرض‌الحسنه شاهد به‌ عنوان محور و مرکز ثقل حمایت‌های مالی در خصوص خسارت‌های وارده به خانواده‌های شاهد و ایثارگر با بازدیدهای میدانی و مکاتبات و هماهنگی با مرکز و همچنین با دستور معاونت توسعه مدیریت بنیاد به جامعه معزز ایثارگری حادثه‌دیده از سیل یک فقره وام اضطراری با رعایت اقدامات کارشناسی به‌منظور تأمین مخارج بازسازی مسکن پرداخت کند.
اسرافیل وزیری تصریح کرد: در حادثه سیل گلستان مجموع 186 فقره وام به مبلغ 30/526/000/000 ریال به جامعه ایثارگری حادثه‌دیده از سیل اعطا شد.
وی با بیان اینکه در چند سال اخیر فعالیت‌های خوبی در صندوق انجام‌شده است خاطرنشان کرد: مهم‌ترین وظایف و هدف این مجموعه اعطای تسهیلات به خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر و حرکت صندوق، در چند سال اخیر حرکت روبه‌جلو بوده است.
مدیرکل بنیاد گلستان صندوق شاهد را پشتوانه‌ای مهم در خدمت به خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر یاد کرد و افزود: دلیل موفقیت صندوق شاهد عملکرد مناسب، سریع و توأم با اعلام رضایت جامعه ایثارگری است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صندوق قرض الحسنه شاهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های گروه ۶ (اردبیل، البرز، قزوین، مازندران و گیلان) با حضور سیدجواد جعفری مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت و جمعی از مدیران فرهنگی ۵ استان کشور به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در این مراسم با گرامیداشت مقام و منزلت معلم، گفت: گمشده‌ای که جامعه بشریت امروز با آن مواجه است داشتن یک زندگی انسانی و داشتن یک زندگی الهی و بندگی خداوند متعال بوده و انسان برای رسیدن به این هدف مقدس منتظر و همواره در حال انتظار است که منجی عالم بشریت ظهور و دنیا را پر از عدل و داد کند؛ ضمن اینکه ظلم را از بین برده و مردم و بشریت را بنده واقعی خدا قرار بدهد، طبیعی است که اگر ما بنشینیم و دست روی دست بگذاریم و منتظر باشیم چه زمانی اتفاقی خواهد افتاد؟

سیدجواد جعفری افزود: جامعه منتظر یعنی جامعه در حال آماده‌باش و جامعه‌ای که آستین همت را بالا زده و تلاش می‌کند مقدمات کار را مهیا کرده و در مسیر اهدافی گام بردارد که اگر به ظاهر حضرت ولی‌عصر(عج) بین ما بود همان هدف را دنبال و پیگیری می‌کرد و امروز قلب حضرت مهدی(عج) زمانی از ما خشنود خواهد شد که ما تمام تلاش‌مان را به کار گیریم که در مسیر هدف آن حضرت قدم برداریم و قلم بزنیم.

وی تأکید کرد: کاری که امروز دانشگاه آزاد اسلامی در قالب جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام می‌دهد، در حقیقت تلاش در این مسیر است، همانطور که به فرموده امام رضا علیه‌السلام خدا رحمت می‌کند کسی را که امر ما را احیا می‌کند و اینکه اگر جامعه امروز بشریت گرفتار انواع ناهنجاری‌ها و مصیبت‌ها و گرفتاری‌هاست، به‌این دلیل است که دنبال مکتب اهل بیت (ع) نبودیم و این مکتب را به خوبی ترویج نکردیم و مردم را با کلام ائمه اطهار علیهم‌السلام آشنا نکردیم و طبیعی است جامعه‌ای که ارتباط خود را با فرهنگ و مکتب اهل بیت(ع) قطع کند نباید انتظاری جز این داشته باشیم.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت افزود: جشنواره علمی فرهنگی هنری امامت و مهدویت از این منظر در دانشگاه آزاد اسلامی در حال دنبال شدن است و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بنیان امامت و مهدویت را گذاشتند تا کارها سرعت بگیرد و بر این اساس مؤسسه بنیاد فرهنگی هنری امامت و مهدویت تشکیل شد و نخستین پروژه این مؤسسه طرح برگزاری جشنواره علمی فرهنگی هنری امامت و مهدویت بود.

جعفری متذکر شد: تمامی استان‌های کشور برای دو ماه مبارک رجب و شعبان برنامه‌های خود را تعریف خواهند کرد و ماه مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های پربرکت و دارای اهمیت مضاعف هستند که برگزیدگان الهی در این ماه متولد می‌شوند؛ مانند تولد مولای متقیان امام علی علیه‌السلام، تولد امام حسین علیه‌السلام، تولد حضرت ابوالفضل علیه‌السلام، تولد امام سجاد علیه‌السلام، بنابراین طبیعی است برنامه‌ای که در ماه مبارک رجب و شعبان برگزار شود از یک برکت مضاعف نیز برخوردار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این موضوع تأثیرگذاری بیشتری در جامعه خواهد داشت؛ به همین دلیل برای هر استان یک برنامه‌ای تعریف شد که یک فرآیند ۳۶۵ روزه دارد تا بتوانند در ماه مبارک رجب و شعبان، همه کشور صاحب برنامه باشد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با برشمردن مأموریت‌های جدید این بنیاد متذکر شد: تا این زمان مأموریت داشتیم تا در چهار دیواری دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنیم، اما در سال جدید با توجه به دستور دکتر طهرانچی این برنامه‌ها باید در دانشگاه‌ها و مدارس سراسر کشور گسترش پیدا کند و در نتیجه این جشنواره مختص جامعه خواهد بود و به هر صورت دانشگاه آزاد یک دانشگاه اجتماعی بوده که در حال ایفای نقش برای ارتقای جامعه است.

جعفری تبیین کرد: برنامه‌هایی که در جشنواره امامت و مهدویت اجرا می‌شود باید برای توده‌های مختلف مردم و مخاطبین باشند و در این رابطه دارای تجربیات گرانسنگی هستیم و طبیعی است که هرسال باید نسبت به سال قبل شرایط بهتری داشته باشیم، به همین دلیل این نشست‌های منطقه‌ای برگزار می‌شود که هم مروری بر آنچه که انجام داده‌ایم، داشته باشیم و اگر برنامه در یک نقطه به اشباع رسید با برنامه‌ریزی مناسب، نوع برنامه تغییر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ درصد از تسهیلات استان قم به خانواده‌های ایثارگر
  • ۱۰۰۰ میلیارد به توسعه زیر ساخت‌های جامعه ایثارگری قم اختصاص یافت
  • سهمیه خانواده های شهدا و ایثارگران در استخدام ها لحاظ شود
  • رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس
  • تشریح رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • عدم‌ انجام تکالیف قانونی توسط بنیاد شهید و صندوق بازنشستگی
  • راه اندازی ۴۳۵ صندوق قرض الحسنه اشتغالزایی در البرز
  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد